zondag 29 juni 2014

En nog een graduation

Dit weekend was het dan zover. De highschool graduation van Aleysha. Met honor nog wel.

De graduation werd niet in de school gehouden maar in the Stanley Theater in Utica.Te veel mesen om in de school aula te proppen.

Eerst kwamen de leerlingen binnen en Aleysha had ons verzekerd aan de rechterkant te zijn. En daar nemen we met z'n allen plaats. Shirley, Josh, Kevin en ik en Kevin zijn ouders. Maar geen Aleysha te bekennen. Omdat haar achternaam met een V begin stond ze dus op het podium ook achteraan. Vind haar maar eens dan.


Na uiteraard de nodig officiele toespraken kwam er een sort foto movie van alle highschoolers. Dt was erg leuk in elkaar gezet. Hier een foto van Aleysha samen met Begium Ben en Nederlandse Joost. De 2 europese exchange students die New Hartford had dit jaar. Voor the record. Ze zijn alle 3 ongeveer even oud. De mannen zijn gewoon wat uit de kluiten gewassen.

 
 
Daarna  dan eindelijk de diploma uitreiking.
 
( En hier had dus de video moeten komen van de uitreiking maar mijn filmpje up loaden wil nog niet zo lukken. Zo dra het wel lukt zal ik hem alsnog posten.)
 
 
En toen was het weer voor bij. Aleysha heeft nu dus officieel een highschool diploma.
Na de uitereiking wil iedereen uiteraard zo snel mogelijk zijn haar kind vinden en iedereen wil tegelijk de deur uit. Ja met zoveel mensen is dat even lasting.
 
Uiteindelijk vonden we haar buiten. En vandaar uit zijn we naar een restaurant gegaan om samen te lunchen. Dat was ook nog niet makkellijk. In restaurant  nummer 1 komen we binnen en we worden ontvangben. De serveerster vraagt hoeveel. Uh 7 personen. Oh ja noou ze3 had geen tafel voor 7 personen. Of we wilde n opsplitsen. What nou nee dus.. Kevin vraagt waarom ze dan geen 2 tafles tegen elkaar schuift want het halve restaurant was leeg. Ja nou dat was lasting want daar was maar 1 serveerster. Ze is niet eens vriendelijk om behulpzaam. Ik maak dus de opmerking. Ok als je geen 7 personen business wilt gaan we toch ergens anders. En Kevin verzekerd haar dat hij maandag haar baas wel zal inlichten. Kevin werkt namelijk al vele jaren voor een restaurant supply bedrijf en alle restaurant eigenaren in Utica en omgeving komen daar. En hij kent de eigenaar goed.
 
Op naar restaurant nummer 2 die nog gesloten was en dan naar nummer 3. Die was open en daar hebben we dus lunch gegeten.   
 
Daarna moest Aleysha opschieten want ze had 3 graduation parties om naar toe te gaan en vandaag weer 1. Wij naar huis en Shirley ging naar Meridale.
 
Vandaag eerste uitgeslapen en wat in en om het huis gerommeld. Kevin ving weer een chippie en bracht die samen met Aleysha naar het park. Om 12 uur besluiten Aleysha en Kevin dat het weer is om te vissen. En dus pakken we eten en drinken in de koelbox en vertrekken richting de sluizen in Whitesboro waar we in het park bij de bbq gaan zitten. Hier hebben de meeste parken allemaal van die bbq her en der verspreid staan. Kevin  en Aleysha gaan vissen en ik met mijn kindle in een luie stoel. Aleysha vangt 1 vis die ze al kwijt raakt voor ze hem aan land kan krijgen.
We bbq ons meegebrachte eten en dan gaan we weer naar huis.
 
Het is inmiddels bloedheet. Zoals je kunt zien.
 
 

 

Inmiddels is Aleysha weer vertrokken naar een partie. En genieten wij lekker van de zomer avond.

4 opmerkingen:

  1. Nogmaals gefeliciteerd. Geweldige prestatie Aleysha, met honors slagen voor je highschool, petje af!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gefeliciteerd !!!
    Wat een mooie meiden heb je !!
    Moet heerlijk zijn te zien hoe goed ze het doen !!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Top! Lekker weer de afgelopen weken inderdaad. Hopelijk blijft het zo.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Gefeliciteerd met je twee knappe dochters, ik kan me voorstellen dat je beretrots bent. Werk je nu dicht bij Syracuse? Daar gaan we minstens 2x per jaar naar toe. Ik vind het een gezellige stad met vele goede hotels en restaurants.
    Groetjes uit Canada, Ida

    BeantwoordenVerwijderen