New York

New York

dinsdag 29 maart 2016

winter is back

Afgelopen weekend was het zo lekker weer. Zo lekker zelfs dat ik lekker buiten heb gezeten. Kevin had lekker de swing uit de shcuur gehaald en die bij de pond gezet.

Kevin heeft in het weekend weinig zit vlees maar ik des te meer. Ik ben meestal zo moe in the weekende dat er weinign uit mijn handen komt en de Ipad mijn beste vriend is.

Heerlijk buiten zitten bij het water en van mijn vriendjes genieten. De bevers heb ik nog niet gezien en snappie de snapper turtle ook niet. Maar de ganzen zijn er wel en ik zag ook de muskus ratten actief. Nou zou je denken, ratten. yeik, maar in de die musket ratten zijn onschuldige beestjes die hun nest bouwen ergen bij/in het water en banger zijn voor mij dan ik voor hen. En ze zijn echt leuk om naar te kijken. Ze slepen vanalles van de wal het water in en slepen het overall heen, net als bevers.

Ook meneer de zwarte beer is nog in geen velden of wegen te bekennen. Die slaapt nog denk ik.Zo heerlijk om hier te zitten en naar al die beesten te kijken.                                               

Vannacht om 2 uur werk ik wakker van de sneeuw schuiver. Later rond 5 uur was ik er van overtuigd  dst ik het gedroomd had. Tot ik de buitendeur open. Gatsie sneeuw..een miezerig laagje wat snel weg was maar toch. het was ook ineens erg koud.

Ik was ook helemaal niet van plan om om 5 uur op te staan maar de alarm central belde me uit bed. De store was niet open. Uh welke vroeg ik nu wel en deze keer was het dus de nieuwe. Potsie dikkie.
Dus uit bed en op weg. Bij de store aangekomen was ze inmiddels wel gearriveerd en aan het werk en de store was open. En bedankt he..Zootje ongeregeld!

Ze heeft wel 16 x sorry gezegd, en dat hopen we dan maar. Nog zo'n akkefietje en ze gaat geheit op mijn JTB lijstje.

Gister avond had ik enorm last van mijn benen. Mijn spieren down enorm pijn en ik was natuurlijk weer te lang op mijn werk door een inventory. Dus dacht ik om 2 uur een spier verslapper te nemen. Dat werkte op zich wel alleen was die om 5 uur nog niet uitgewerkt en dan heb ik heb gevoel drunken te lopen. Normaal neem ik ze s'morgen nooit want ik ben bang te vallen en iets te breken. Dat kan ik niet gebruiken dat snap je.

Nou bij mijn werk aangekomen toch een gestruikeld over een opstapje en mijn knie vind dat niet erg leuk. Dus een zere knie, kan er ook nog wel bij.

Na mijn werk moest ik bloed prikken in Cooperstown in geweldige ziekenhuis wat Cooperstown rijk is. Ik heb van mijn leven nog nooit zo'n ongeregeld zootje gezien in een ziekenhuis. Maar ze kon me vinden in de computer en na voor de 1000ste keer uitgelegd te hebben dat de doctor waar het voor is in een ander ziekenhuis werkt, kon ik geprikt worden. Nou ja verpleegster 1 kon dat dus niet. 3 verpleeger{sters} moesten er aan te pas komen en normal ben ik echt niet moeilijk te prikken. Ik grapje nog dat de aderen waarschijnlijk leeg zijn. Dat kon ze duidelijk niet waarderen.

Thuis gekomen open ik Facebook en zie ene link die mijn fijne echtgenoot mij toestuurlijk. Ooit was ik fan van Wendies Chili, tot ik wist hoe men het klaar maakte. Toen was ik direct genezen. Maar na het lezen van dit artikel krijg je helemaal braak neigingen. Daar heb je geen chemo voor nodig.

Je moet zelf maar lezen maar wel met een lege maag. Want je verleist geheit je warme maaltijd.1 opmerking:

  1. Oei ook nog je knie! Kusje erop :-))??
    Ik vind je een kanjer en fijn om te lezen hoe het met je gaat!
    Groet uit Eindhoven

    BeantwoordenVerwijderen