New York

New York

maandag 4 april 2016

tja

Je geloof het niet.. Ik denk telkens dat ik het allemaal gezien heb, maar nee...

Mijn dame zie oh zo ziek was vorige week moest vandaag weer werken. Ik had haar uren gekort van 4 dagen 6 uur naar 3 dagen. Ik kreeg uiteraard een complete klaag ritueel over mij heen.

Fridag nadat ik al naar huis was kwam ze haar check ophalen en haar schedule bekijken.

Blijkbaar was ze niet erg blij met het schedule. 3 dagen en 1 ervan ook nog eens op zaterdag. Iets wat ze niet leuk vind.

Vandaag moest ze om 8 uur beginnen maar wie we ook zagen geen K. Met andere woorden een "no call no show". Kijk dat maakt het voor mij een stuk makkelijker. Een typische gevalletje JTB. Blijkbaar heeft ze haar baan echt niet zo hard nodig als ze zegt..

Nou had ik ook een jongen die de oude manager nog net aangenomen had voor hij ontslagen was. Deze jongen was a. lui, b. dom en c. kan geen geld tellen want elke kassa komt geld te kort. 3x in een week. De derde keer dit weekend. Hij kwam om 9 uur vanmorgen en ook hij was een JTB-je

Gaat lekker zo...2 employees in 1 dag..

Maar goed ik heb er nog 5 waarvan ik er zeker 3 kwijt wil. Ben hard aan het werven want dit gaat erg hard zo. Waarschijnlijk ga ik deze week nog een leuk verhaal beleven maar daarover meer als het zo ver is.

Vorige week liet ik leuk foto's zien van buiten zitten en lente en bijna 20 graden. Nou de winter is terug en hoe..
Een pak sneeuw zaterdag avond en afgelopen nacht. The was weer ploegen vanmorgen. De scholen waren allemaal gesloten dus de plower maken zich dan ook een stuk minder druk.

Gister al een grote pil up van auto's on I88. Hoe dat mogelijk is vraagt iedereen zich af. want het was zondag en de I88 is een interstate die op geen enkele dag druk is. Dus hoe het in vredes naam mogenlijk is dat 14 auto's, 3 vracht wagen en een touring car op elkaar klappen is een raadsel.

Ook vanmorgen op de weg die ik neem ging een auto over de kop iets nadat ik er langs was. Klanten vertelde me dat vanmorgen in de store.

Er ligt inmiddels een kleine 25 cm sneeuw en nog steeds sneeuwt het.

Nou houd ik best van sneeuw maar nu niet meer. Ik wil buiten zitten, bbq-en etc. Sneeuw schep tijd is voorbij dachten we..Inmiddels is de hoeveelheid sneeuw verdubblet maat het is mij te koud om naar buiten te gaan en meer foto's te nemen.

10 opmerkingen:

 1. Tjee wat een medewerkers..........
  wel leuk om te lezen :-)
  En nu weer sneeuw, ik las het al van iem in Syracuse....
  maar ach het is April , zo lang kan het niet meer duren ....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh fotootje door het raam had ook gemogen hoor. Ik vind het prachtig. Maar nogmaals, kan me voorstellen dat jullie er daarzo wel klaar mee zijn en lekker de zon in willen.

  En je werknemersverhalen blijven heerlijk om te lezen, mede door hoe je het opschrijft...... ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hier in Ottawa hadden we ook al een tuin zonder zneeuw en we dachten echt dat dit zo zou blijven. Maar nee hoor, vandaag/vanmiddag is er zo'n 10 cm gevallen en het sneeuwt nog steeds. We beginnen maar weer met volle moed met sneeuw ruimen!
  Groetjes uit een wit Ottawa
  Ida

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi,
  Hoe is het met je??
  Ze stil aan de overkant ;-))

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Antonia..... waarom is het zo still ik maak me zorgen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Nog geen nieuw bericht?

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Zo blij weer iets van jou te horen Petra !D'ont give up!!

  BeantwoordenVerwijderen